Werknemers van gemeente Tervuren

Enkele werknemers van de gemeente Tervuren doen mee aan de ArTiesTenToer!
Een leuke toevoeging voor deze 20ste editie om hen ook eens in de spotlights te zetten.
Kom jij ook eens kijken in de Warandepoort om onze collega’s door een culturele bril te bekijken?

Wie doet er mee?

Annabella Schwagten

“Ik werk in de bibliotheek en ben verantwoordelijk voor de collectie tot zes jaar. Met veel zorg en enthousiasme let ik erop dat onze prentenboeken de fantasie prikkelen van de (aller)kleinsten. Daarnaast sta ik ook in voor allerlei projecten die de leesbevordering stimuleren. Wanneer ik niet in de bib ben, ben ik in bijberoep aan het werken aan een van mijn fotografie of collage projecten. Documentaire fotografie is waar ik me het liefst in verdiep, maar van modefotografie hou ik ook. Zolang ik maar creatief bezig kan zijn, dan ben ik gelukkig!”

Contact: annabella@annabellaschwagten.com

Bo Maes

“Hallo, mijn naam is Bo en ik werk in de bibliotheek van Tervuren. Ik verzorg er als bibmedewerker de communicatie, onderhoud de jeugd collectie, en zet me graag aan tal van verschillende projecten. Naast mijn coole job freelance ik ook kleine projectjes; zoals bijvoorbeeld de vormgeving van de folder en het nieuwe logo van de Artiestentoer, alsook de Tour Elentrik nutskasten aan café De Keizerskroon. Op creatief vlak diep ik graag nieuwe technieken uit gaande van studiofotografie, borduren, illustratie, grafisch ontwerp … tot en met droogvilten. Kortom, ik ben een manusje-van-alles, en die veelzijdigheid zet ik tijdens deze expo graag te kijk.”

Contact: www poppymosa.be 

Karina Tombeur

Ik ben Karina Tombeur.

In de bibliotheek van Tervuren neem ik de aankoop en verwerking van de romans voor mijn rekening.
Ik heb diploma ’s teken- en schilderkunst aan het SLAC (Leuven) behaald.

Kris Van Roosendael

“Hallo ik ben Kris. Ik ben vrijwilliger bij Huis van Het Kind. Vorig jaar zijn we vanuit het niets de Speelbieb opgestart, mét succes. Het takenpakket is afwisselend; van het openhouden van de Speelbieb tot het aanmaken van de digitale catalogus. Boeiend en vooral héél leuk ! 

Als artieste ben ik van verschillende markten thuis. Momenteel ligt de focus op ‘digitale kunst’. Hierin kan ik al mijn fantasie, gekheid en expertise kwijt. Digitaal is gewoon alles mogelijk. Een voorbeeld hiervan zijn de twee ‘creepy vintage communicanten’ die ik mooi heb laten blenden met Japanse tekenkunst. Meestal werk ik hiervoor met foto’s van bekenden of van familieleden. 
In de overzichtsexpo vind je een gekend Chouchouke; ‘Kwaak met duifje’. Een digitale ode aan de dieren, klein en groot. Buiten het digitale werk, ben ik momenteel ook bezig met fotografie. De rode draad in al mijn werken is simpel : ‘als er maar een hoekje af is …’ Meer werkjes, Chouchoukes en crazy foto’s vind je alvast op mijn website : www.krisvanroosendael.be “Categorie
Locatie
Balie Vrije Tijd (Warandepoort)- Markt 7b, 3080 Tervuren